top of page

RUIME BOVENKAMER
 

Hoog in het gebouw ligt op de tweede verdieping de ruime kamer met aangrenzende badkamer met douche en toilet. De kamer is geschikt voor 1-3 personen. Het is er licht en de grote dakramen geven uitzicht tot over de dijk. Het interieur van de Bovenkamer en de badkamer is recent helemaal vernieuwd.

De kamer is ingericht met een ruime tweepersoons boxspring en een eenpersoons bed. De eettafel staat direct onder het grote dakraam, en met de verrekijker kunt u de vogels boven het Markermeer bekijken. Er is televisie en wifi aanwezig op de kamer, en enige boeken, spelletjes en touristische informatie. In de badkamer vindt u een ruime douchecabine met regendouche, wastafel en wc. In het halletje bevindt zich een aanrecht met wasbak, koelkastje, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en serviesgoed etc. (geen kookplaat). Ook een kinderbedje is aanwezig. Het vegetarische ontbijt wordt geserveerd in onze grote woonkamer, of geheel privé op uw kamer. In de koudste maanden (november t/m maart) wordt het ontbijt alleen op de kamer geserveerd. Met warm weer bent u natuurlijk ook welkom in de tuin, rondom de kerk zijn diverse zitjes te vinden.

 

Goed om te weten

De kamer is alleen via trappen bereikbaar, en bevat ook zelf enige treden. In de kerk (en dus de kamer) mag niet gerookt worden. Huisdieren zijn in de bovenkamer niet toegestaan, (wel in de benedenkamer).

Prijzen

t/m 28 maart:

1 persoon € 85,-

2 personen € 115,-

3 personen € 145,-

vanaf 29 maart:

1 persoon € 90,-

2 personen € 120,-

3 personen € 150,-

Prijs per nacht, inclusief ontbijt, btw en toeristenbelasting.

Voor een verblijf van 2 of 3 nachten ontvangt u 5% korting.

Voor een verblijf vanaf 4 nachten ontvangt u 10% korting.

U kunt inchecken van maandag t/m zaterdag, tussen 16:00 en 22:00 uur, tijdstip graag in overleg.

Uitchecken graag voor 11:00 uur.

We wonen zelf in de kerk, en zullen aanwezig zijn om u welkom te heten, om vragen te beantwoorden en het ontbijt te serveren. Als u een speciaal dieet volgt, en u dit bij de reservering laat weten, dan kunnen wij hier voor het ontbijt rekening mee houden. Graag aanbellen bij nummer 10, het kerkje zelf, (níet bij nummer 9, het huis ernaast).

 

bottom of page