top of page

GEZELLIGE BENEDENKAMER

Deze gezellige gastenkamer is onze nieuwste aanvulling op de bed en breakfast. De kamer ligt op de begane grond, direct links aan de entreehal van de kerk. Het is één van de twee enige originele kamers in de kerk. Deze kamer werd gebruikt als consistoriekamer, de andere kamer bevat nu de bijbehorende badkamer, en werd gebruikt voor zondagsschool. Een schuine trap (niet meer in gebruik) leidde naar het koor boven de kamers. De gastenkamer heeft een eigenzinnige indeling met originele elementen en grote ramen aan twee kanten, die uitzicht geven op het agrarische landschap. Deze kamer is geschikt voor kort verblijf voor 1 of 2 personen.

 

De ruimte heeft een hoog plafond en is ingericht met een tweepersoons bed (160 x 210 cm). Indien u apart wilt slapen, is het mogelijke een tweede bed op te maken op een lage tussenverdiepig. (bed 160 x 200 cm) Let op, het hoge bed is alleen bereikbaar via een ladder en heeft een laag plafond, zie foto's. In de kamer kunt u zitten aan een 'bar'. Er is een wasbak en een magnetron, mini koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en serviesgoed. Er is gratis WiFi aanwezig, toeristische informatie over de omgeving, enige boeken en spelletjes. De badkamer ligt recht tegenover de kamer aan de andere kant van de hal en bevat een douche, toilet en wastafel. Een kinderbedje is beschikbaar.

 

Het vegetarische ontbijt wordt geserveerd in onze grote huiskamer op de eerste verdieping, of privé op de kamer. In de koude wintermaanden (november - maart) serveren we het ontbijt op de kamer. Met warm weer bent u natuurlijk welkom in de tuin, en direct voor de kamer bevindt zich buiten een zitje voor de kerk.

 

Goed om te weten

De kamer bevindt zich op de begane grond, maar de entree tot de kerk bevat zelf enige treden. Het tweede bed op de tussenverdieping is alleen bereikbaar via een ladder en heeft een laag plafond, zie foto's. Ontbijt in de huiskamer is op de eerste verdieping. In de kerk, (en op de kamer) mag niet gerookt worden. Huisdieren zijn toegestaan in deze kamer, graag in overleg.

 

Prijzen

t/m 28 maart:

1 persoon € 70,-

2 personen € 95,-

vanaf 29 maart:

1 persoon € 75,-

2 personen € 100,-

Prijs per nacht, inclusief ontbijt, btw en toeristenbelasting.

Voor een verblijf van 2 of 3 nachten ontvangt u 5% korting.

Voor een verblijf vanaf 4 nachten ontvangt u 10% korting.

U kunt inchecken van maandag t/m zaterdag, tussen 16:00 en 22:00 uur, tijdstip graag in overleg.

Uitchecken graag voor 11:00 uur.

We wonen zelf in de kerk, en zullen aanwezig zijn om u welkom te heten, om vragen te beantwoorden en het ontbijt te serveren. Als u een speciaal dieet volgt, en u dit bij de reservering laat weten, dan kunnen wij hier voor het ontbijt rekening mee houden. Graag aanbellen bij nummer 10, het kerkje zelf, (níet bij nummer 9, het huis ernaast).

 

 

 

bottom of page