RUIME BOVENKAMER
 

Hoog in het gebouw ligt op de derde verdieping de ruime kamer met aangrenzende badkamer met douche en toilet. De kamer is geschikt voor 1-3 volwassenen en maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. Het is er licht en de grote dakramen geven uitzicht tot over de dijk. Het interieur van de Bovenkamer en de badkamer is afgelopen jaar helemaal vernieuwd.

De kamer is ingericht met een ruime tweepersoons boxspring en een eenpersoonsbed, en eventueel een extra vouwbed (zie de foto's). De eettafel staat direct onder het grote dakraam, en met de verrekijker kunt u de vogels boven het Markermeer bekijken. Er is televisie en wifi aanwezig op de kamer en in de badkamer vindt u een ruime douchekabine met regendouche, en wastafel en wc. In het halletje staat een keukentje met een aanrecht, koelkastje, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en serviesgoed etc. Ook een kinderbedje, -stoeltje en potje zijn aanwezig. U kunt geheel privé ontbijten op de kamer aan de eettafel of ontbijt op bed, of gezellig in onze grote huiskamer. Met lekker weer bent u natuurlijk welkom in de tuin. Rondom de kerk zijn diverse zitjes te vinden.

 

Goed om te weten

De kamer is alleen via trappen bereikbaar, en bevat ook zelf enige treden. In de kerk (en dus de kamer) mag niet gerookt worden. Huisdieren zijn in de bovenkamer niet toegestaan, (wel in de benedenkamer). Ook zijn er een lieve Golden Retriever en poes in huis, die uiteraard niet in de buurt van de gastenkamer komen. In de wintermaanden wordt het ontbijt alleen op de kamer geserveerd.

Prijzen 2019

Prijzen per nacht, inclusief ontbijt, btw en toeristenbelasting. De kamer is gesloten voor verbouwing tussen 3 november en 27 december:

1 persoon € 75,-

2 personen € 95,-

3 personen € 120,-

4 personen € 145,-

Voor een verblijf van 2 of 3 nachten ontvangt u 5% korting:

1 persoon € 71,25 per nacht

2 personen € 90,25 per nacht

3 personen € 114,- per nacht

4 personen € 137,75 per nacht

Voor een verblijf vanaf 4 nachten ontvangt u 10% korting:

1 persoon € 67,5 per nacht

2 personen € 85,50 per nacht

3 personen € 108,- per nacht

4 personen € 130,50 per nacht

We wonen zelf in de kerk, en zullen aanwezig zijn om u welkom te heten, om vragen te beantwoorden en het ontbijt te serveren. Als u een speciaal dieet volgt, en u dit bij de reservering laat weten, dan kunnen wij hier voor het ontbijt rekening mee houden.

 

Bureautje

Er zijn diverse boeken voor jong en oud aanwezig