GEZELLIGE BENEDENKAMER

Deze gezellige gastenkamer is onze nieuwste aanvulling op de bed en breakfast. De kamer ligt op de begane grond, direct links aan de entreehal van de kerk. Het is één van de twee enige originele kamers in de kerk. Deze kamer werd gebruikt als consistoriekamer, de andere kamer bevat nu de bijbehorende badkamer, en werd gebruikt voor zondagsschool. Een schuine trap (niet meer in gebruik) leidde naar het koor boven de kamers. De gastenkamer heeft een eigenzinnige indeling met originele elementen en grote ramen aan twee kanten, die uitzicht geven op het agrarische landschap. Deze kamer is geschikt voor kort verblijf voor 1-4 personen.

 

De ruimte heeft een hoog plafond en is ingericht met een tweepersoons bed (160 x 210). Via een ladder is een tweede tweepersoonsbed op een lage tussenverdiepig bereikbaar. De slaapzolder is een groot succes bij kinderen, maar ook geschikt voor avontuurlijke volwassenen (bed 160 x 200 cm). Er staan stoelen, er is WiFi aanwezig, toeristische informatie over de omgeving, enige boeken en speelgoed. U kunt koffie, thee, chocolademelk e.d. zelf op de kamer zetten en er is een wasbak en een magnetron. De badkamer ligt recht tegenover de kamer aan de andere kant van het halletje en bevat een douche, toilet en wastafel. Een baby bedje, -badje, -stoel en potje zijn beschikbaar. U kunt ontbijten in onze grote huiskamer of op een warme dag in de tuin. Direct voor de kamer bevindt zich buiten ook een zitje voor de kerk.

 

Goed om te weten

De kamer bevindt zich op de begane grond, maar de entree tot de kerk bevat zelf enige treden. Het tweede bed op de tussenverdieping is alleen bereikbaar via een ladder en heeft een laag plafond, zie foto's. Ontbijt in de huiskamer is op de eerste verdieping. In de kerk, (en op de kamer) mag niet gerookt worden. Er zijn een lieve Golden Retriever en poes in huis, die uiteraard niet in de buurt van de gastenkamer komen, wel in de huiskamer.

 

Prijzen 2019 / 2020

Prijzen per nacht, inclusief ontbijt, btw en toeristenbelasting:

1 persoon € 60,-

2 personen € 80,-

3 personen € 105,-

4 personen € 130,-

Voor een verblijf van 2 of 3 nachten ontvangt u 5% korting:

1 persoon € 57,- per nacht

2 personen € 76,- per nacht

3 personen € 99,75 per nacht

4 personen € 123,50 per nacht

Voor een verblijf vanaf 4 nachten ontvangt u 10% korting:

1 persoon € 54,- per nacht

2 personen € 72,- per nacht

3 personen € 94,50 per nacht

4 personen € 117,- per nacht

 

We wonen zelf in de kerk, en zullen aanwezig zijn om u welkom te heten, om vragen te beantwoorden en het ontbijt te serveren. Als u een speciaal dieet volgt, en u dit bij de reservering laat weten, dan kunnen wij hier voor het ontbijt rekening mee houden.

 

Badkamer met douche en toilet