To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Klik op een foto voor vergroting en om foto's op een smartphone makkelijk te kunnen swipen.

Geen van de foto's op deze website mag zonder toestemming van de eigenaar gebruikt worden.

BED & BREAKFAST IN EEN OUDHOLLANDS KERKJE

Omringd door het prachtige Noord-Hollandse landschap, ligt aan het Markermeer het kerkje van Etersheim, onze bijzondere woning sinds 2002. Begin 2012 zijn we tevens een bed & breakfast in het kerkje begonnen, een groot succes! In het gebouw zijn twee kamers beschikbaar voor bed & breakfast: Gedurende het hele jaar kunt u overnachten in de ruime Bovenkamer met schitterend uitzicht over het Markermeer en de gezellige, originele Benedenkamer op de begane grond. Zie voor informatie over de twee kamers, de historie van het gebouw, contactgegevens en informatie over de omgeving, het uitklapmenu bovenaan de pagina. 

 

RECENTE REVIEWS

 

Een unieke locatie op een topplek. Heerlijk tot rust komen. Zelfs vogels spotten vanuit je bed: dat is fijn wakker worden!

Jop, mei 2019

Ik sliep een nachtje in de bovenkamer, wat een prachtige uitzichten over de omgeving! Heerlijk licht en ruim. En ook persoonlijk en warm door de fijne inrichting. Ideaal vond ik ook het keukenblokje waardoor je net even wat meer je eigen gang kunt gaan. Ja echt genoten van dit mooie stekkie. Ik kom heel graag terug, en dan voor meer nachten.

Philippine, mei 2019

Leuk kerkje met oude details. Knusse kamer te midden van het typische Noord-Hollandse landschap. Saskia zorgt goed voor haar gasten en serveert een lekker ontbijtje.

Xeno, mei 2019

Fantastische plek, mooi ingericht, ontzettend schoon en in mooie omgeving. En ‘s ochtend een lekker ontbijt. Wat wil je nog meer?

Rosa, april 2019

Een heel bijzondere en mooie locatie! Zo bijzonder om te overnachten in een kerkje inclusief klein kerkhofje. Prachtig uitzicht, prima bed, grote kamer met alles wat je nodig hebt voor een verblijf. Niets ontbreekt, er is aan alles gedacht en het is tot in de puntjes verzorgd. Saskia was een lieve gastvrouw die het heerlijke ontbijt op het gewenste tijdstip naar de kamer bracht. Kortom het was helemaal top.

Marjoleine, maart 2019

We hebben heerlijk geslapen in de comfortabele bovenkamer. We kwamen op de fiets (we fietsen van Hilversum naar Sneek). De bedden waren heerlijk, de douche was goed, de dochters van Saskia waren hartelijk en het uitzicht uit de kamer over het IJsselmeer was subliem. En een heerlijk ontbijtje op de koop toe!

Ester, augustus 2018

We zijn goed ontvangen bij Saskia. Leuke plaats om te overnachten en een lekker ontbijt. Dichtbij Edam en nog een aantal andere leuke plaatsen. Ook Amsterdam is in de buurt. Mochten we nog eens in de buurt zijn, dan komen we hier zeker terug.

Karel, augustus 2018

Prachtige plek! Hoewel we maar kort bij Saskia konden blijven (druk met de verhuizing van onze ouders) hebben we genoten! Wat een uitzicht rondom. Ook het eten in het restaurant in Warder waar we op aanraden naar toe waren gegaan was heerlijk. Alles was netjes en schoon en daar houden wij van. Wij zijn zeker van plan een keer terug te komen, maar dan wel met twee personen en langer! Dankjewel!!

Ritta, juli 2018

Wat een bijzondere plek. Schitterende uitzichten rondom vanuit een meer dan ruime kamer Hebben in de tuin gegeten, met geluiden van vogels en kikkers op de achtergrond. Zwanen, grutto's, eenden, schapen. Uitzicht op de dijk en het IJsselmeer. Heerlijk toeven. Zonsopgang bekijken ook een aanrader, gewoon vanuit je kamer of toch liever vanaf de dijk?

Carolien, mei 2018

Schitterende plek. Wij hebben genoten van de kamer en het uitzicht. Het was guur en koud buiten en de wind huilde om het kerkje heen, maar binnen was het aangenaam en knus. Alles was goed verzorgd en de kindjes vonden het ook helemaal top. De oudste wilde er zelfs blijven wonen...

Ruben, februari 2018